Hoofdredacteur

Primus inter pares

Als hoofdredacteur begeleid en stimuleer ik redacteuren bij het maken van aansprekende artikelen en mooie tijdschriften. Met dat doel voor ogen werk ik als hoofdredacteur binnen een redactie als primus inter pares. Een blad maak je immers samen.

Ik was hoofdredacteur van het marketingvakblad Telecommerce Magazine, van personeelsbladen en relatiemedia en van een verenigingsblad.

Telecommerce Magazine

Als hoofdredacteur van Telecommerce Magazine bepaalde ik de inhoud van dit vakblad. Ik was er verantwoordelijk voor de volledige productie, het opzetten en uitwerken van jaarplannen en het begeleiden van freelancers en externe auteurs. Ook vertegenwoordigde ik het blad in de marketingwereld op beurzen en bij bijeenkomsten.

Jurylid Nationale Thuiswinkel Award
In mijn hoedanigheid als hoofdredacteur was ik in 2002 lid van de vakjury van de Nationale Thuiswinkel Award, een jury onder voorzitterschap van Roel Pieper.

AdReM

Voor DHV voerde ik de hoofdredactie over het personeelsblad AdRem en van de relatiemagazines DHV Times en DHV Times regionaal.

Speciale producties
Onder meer produceerde ik een special over Energie en een gelegenheidsuitgave voor het congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

DHV

Tot eind 2009 voerde ik de hoofdredactie van het kwartaalblad van de vereniging De Wegwijzer, een christelijke vereniging voor mensen met psychiatrisce problemen.